Η Céline Dion βρίσκεται κατηγορούμενη για ...Σατανισμό!

Όχι, δεν γίνονται μόνο οι δικοί μας παπάδες περίγελος στα διεθνή νέα

news.team
news.team

«Μόνο στην Ελλάδα», τείνουμε συχνά να αναφωνούμε -και το είπαμε πολλοί και πρόσφατα, όταν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κάλεσε σε κήρυγμα τους πιστούς να μην πιστεύουν ότι ...υπάρχουν άλλοι πλανήτες!

Όπως βέβαια συχνά αποδεικνύεται, ανάλογα φαινόμενα συμβαίνουν και εκτός Ελλάδας -και σίγουρα δεν γίνονται μόνο οι δικοί μας παπάδες περίγελος στα διεθνή νέα.

Πάρτε για παράδειγμα τον John Esseff, Καθολικό ιεράρχη στην Πενσιλβάνια των Η.Π.Α., ο οποίος, μιλώντας στο National Catholic Register κατηγορεί τη Céline Dion ότι είναι ...Σατανίστρια!

Έχει ακούσει πολλά στην καριέρα της η διάσημη Καναδή σταρ με τις παγκόσμιες πωλήσεις των 200.000.000 αντιτύπων, αλλά αυτό μάλλον δεν το περίμενε. Πόσο μάλλον αν το σχόλιο έγινε με αφορμή το λανσάρισμα μιας νέας σειράς ...παιδικού ρουχισμού!

Βλέπετε, το πρόβλημα του μονσινιόρ Esseff είναι ότι η σειρά που επιμελήθηκε η Dion σε συντονισμό με τη γνωστή στον χώρο του παιδικού ρουχισμού φίρμα NUNUNU δεν έχει τις γνωστές διακρίσεις φύλου -σε μια σκόπιμη, όπως μάθαμε, κίνηση να αποφευχθούν τέτοια στερεότυπα εν έτει 2018.

Αλλά όχι, δεν συνέβη γι' αυτό σύμφωνα με τον μονσινιόρ: αποτελεί γνωστό δαιμονικό τρικ η σύγχυση μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που σημαίνει ότι η Céline Dion βρίσκεται στην υπηρεσία του Οξαποδώ.

Τι άλλο θα ακούσουμε, πια...

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top