φωτογραφία: Tony Barson

Στα 30 χρόνια παρουσίας τα οποία συμπλήρωσαν φέτος, οι Duran Duran γνώρισαν μεγάλες εμπορικές δόξες αλλά και δίσκους που μόνο με το κιάλι κοίταξαν το βρετανικό top-40, ενώ συχνά κοροϊδεύτηκαν από τους εναλλακτικούς κριτικούς, με το σφάλμα να διορθώνεται αργότερα, σε πιο πολυσυλλεκτικές εποχές του Τύπου.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που έχουν και αρκετούς διάσημους fans, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν μετά τη δικιά τους ακμή. Ανάμεσά τους και οι (συμπατριώτες) Muse.

Οι Muse, βέβαια, μόλις έβγαλαν νέο δίσκο, το Simulation Theory, το οποίο τους βρήκε να διατηρούνται ακμαίοι ως ένα από τα πλέον αγαπητά pop/rock γκρουπ του σήμερα (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #12, Αυστραλία #7, Γαλλία #3, Καναδάς #3, Γερμανία #4, Ιαπωνία #15). Αυτό δεν τους εμπόδισε όμως να κυκλοφορήσουν χωριστά και μια διασκευή τους στο "Hungry Like Τhe Wolf" -την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Hungry Like Τhe Wolf" ήταν ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ Rio των Duran Duran (1982) και σταδιοδρόμησε και ως single εκείνα τα χρόνια, «σκοράροντας» ένα #5 στη Βρετανία κι ένα #3 στην Αμερική.

Οι Muse ηχογράφησαν τη διασκευή τους τον Σεπτέμβριο, για λογαριασμό της γαλλικής τηλεόρασης (για την εκπομπή Taratata). Το επίσημο audio, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις χθες.

{youtube}A9hcJgtnm6Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured