Είναι 28 χρονών, από το Αμβούργο και βρίσκεται από μικρός στα ηλεκτρονικά «βάσανα», μπαίνοντας στη δισκογραφία το 2009 -έχει μάλιστα στο ενεργητικό του και μια ανεπίσημη ΕΡ ηχογράφηση με τη «δική μας» Σίσσυ Μακροπούλου (Sissi Rada) πίσω στο 2015. Ωστόσο σε επίπεδο άλμπουμ, είχε να φανεί κοντά 5 χρόνια πια -από το Times του 2013.

Φέτος, ωστόσο, όχι μόνο ήρθε η ώρα της επιστροφής για τον κατά κόσμον David Nattkemper, αλλά αποδείχθηκε και διπλή: τον Μάρτη έβγαλε το DCXXXIX A.C., ενώ πριν λίγες μόλις μέρες η PIAS κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο D' Angelo. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να πάρετε μια «γεύση», ακούγοντας το ομώνυμο κομμάτι.

Ο August έχει όμως και έντονη ελληνική επικαιρότητα, αφού το πάντα ανήσυχο Plisskën Festival αφουγκράστηκε την περίπτωσή του και τον φέρνει στην Αθήνα για πρώτη φορά -και μάλιστα ως headliner της φετινής του χειμερινής εκδοχής (στο Piraeus 117 Academy, στις 8 του Δεκέμβρη).

Οι υποψιασμένοι ξέρουν ήδη ότι ο Γερμανός παραγωγός είναι υπεύθυνος για ένα από τα καλύτερα Boiler Room sets στην ιστορία του χώρου, οπότε αναμένουμε να επιβεβαιώσει τη φήμη του αυτή και στο Plisskën.

{youtube}10HbX1yBplY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured