«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για μια περιοδεία σε κλειστά clubs», δήλωσαν οι Lucifer, για μια τουρνέ που αναμένεται να τους φέρει και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες (Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο Gagarin).

Η μπάντα που ίδρυσε η Johanna Sadonis μετά τη διάλυση των The Oath (στην οποία μετέχει από το 2017 και ο σύζυγός της Nicke Andersson, της δόξας των Hellacopters), μετρά περίπου 4 χρόνια ζωής αφιερωμένα σε έναν heavy rock ήχο άμεσα επηρεασμένο από τα 1970s.

Ωστόσο, αν και περιοδεύουν για το 2ο τους άλμπουμ II, το οποίο βγήκε τον Ιούλιο από τη Century Media, για να τονώσουν το σχετικό ενδιαφέρον δίνουν τώρα στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Evening Wind" των Scorpions: μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η διασκευή, βέβαια, δεν ήταν άγνωστη στους fans, αφού είχε ήδη μπει ως b-side στο 7ιντσο βινυλιακό single "California Son", αλλά και ως bonus track στη γιαπωνέζικη έκδοση του II. Τώρα, ωστόσο, γίνεται διαθέσιμη για όλους.

Παρά τη μεγάλη δημοφιλία των Scorpions στη χώρα μας, το "Evening Wind" δεν είναι γνωστό κομμάτι, παρά μόνο σε όσους ξέρουν καλά και το 1970s ρεπερτόριό τους με τον Uli Jon Roth. Το τραγούδι προέρχεται από το άλμπουμ In Trance (1975).

«Οι Scorpions είναι η αγαπημένη μου γερμανική μπάντα», δήλωσε η Sadonis, «ήθελα από καιρό να αποτίσω έναν φόρο τιμής στο καταπληκτικό In Trance».

{youtube}xHFCONn3l28{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured