Ως μια εναλλακτική φωνή που κατόρθωσε να γίνει superstar χωρίς να αλλοτριωθεί χαιρέτισε ο Ανδρέας Κύρκος τη Florence Welch γράφοντας για το 4ο άλμπουμ της με τους Machine, High As Hope (ολόκληρη η κριτική, εδώ). Μια δουλειά που επιβεβαίωσε το γκελ της 32χρονης Λονδρέζας στις μεγάλες μουσικές αγορές (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #19, Καναδάς #2, Γερμανία #5), αλλά και τη δημοφιλία που απολαμβάνει στην Ελλάδα (#17 στα δικά μας charts).

Λοξοδρομώντας λίγο από το promo του άλμπουμ, η Welch βρήκε πρόσφατα τον χρόνο να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα δικό της μεγάλο ίνδαλμα, διασκευάζοντας το "Cornflake Girl" της Tori Amos. Η διασκευή έγινε αποκλειστικά για τη σειρά Spotify Singles, οπότε μπορείτε να την ακούσετε μέσω της γνωστής ψηφιακής πλατφόρμας, πατώντας εδώ. Ως άτυπο b-side, οι Florence + The Machine πρόσφεραν μια live εκτέλεση στο δικό τους κομμάτι "Hunger".

To "Cornflake Girl" ήταν ένα από τα τραγούδια που καθιέρωσαν την Tori Amos πίσω στη δεκαετία του 1990. Ήταν αυτό που προλόγισε το 2ο άλμπουμ της Under The Pink (1994), χάνοντας μεν το αμερικάνικο top-100 (έμεινε στο #107), αλλά γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία (#4).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured