news.team

Τρία περίπου χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο Drones -το οποίο δεν πολυάρεσε στους κριτικούς, άρεσε όμως στον κόσμο, που το έστειλε στο #1 της Βρετανίας και των Η.Π.Α.- οι Muse είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με νέα δουλειά.

Το σχετικό promo συνεχίζεται λοιπόν ακάθεκτο, αυτήν τη φορά με τη δημοσίευση ενός ακόμα καινούριου τραγουδιού με τίτλο "Pressure": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Lance Drake.

Για τις ανάγκες του τελευταίου, ο Drake τοποθέτησε τους Muse σε ένα πλάνο που αναπαριστά μια διάσημη σκηνή από τη δημοφιλή στα 1980s ταινία Back To The Future -εκείνη του χορού των αποφοίτων. Για τις ανάγκες της, μάλιστα, το γκρουπ συστήνεται ως Rocket Baby Dolls, χρησιμοποιεί δηλαδή το όνομα με το οποίο ιδρύθηκαν, πριν το αλλάξουν σε Muse.

Το "Pressure" αποτελεί προπομπό για το νέο άλμπουμ Simulation Theory, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου από τη Warner Bros.

Μιλώντας στο Radio X, ο τραγουδιστής των Muse, Matt Bellamy, χαρακτήρισε το "Pressure" ως πιο τυπικό κομμάτι της μπάντας σε σχέση με τα υπόλοιπα νέα τραγούδια που έχουν δημοσιεύσει, ενώ παρατήρησε με περηφάνια ότι αλλάζει riff κάθε 10 δευτερόλεπτα.

{youtube}h2eKImKZviw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured