Η ώρα της αλήθειας φαίνεται να είναι εδώ για τη Γιαπωνέζα τραγουδοποιό Mitski Miyawaki, που είδε το όνομά της να συζητιέται αρκετά το 2016 χάρη στο άλμπουμ Puberty 2  (Η.Π.Α. #205), αλλά και τον Iggy Pop να λέει δημόσια ότι την ξεχωρίζει ως μια φωνή που μπορεί να αποβεί σημαντική για το μέλλον του αμερικάνικου εναλλακτικού ήχου.

Τώρα λοιπόν επέστρεψε με ένα νέο και κρίσιμο για την απήχησή της άλμπουμ, που έχει τον τίτλο Be Τhe Cowboy και βγήκε την Παρασκευή από τη Dead Oceans. Στα πλαίσια του σχετικού promo, μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα καινούριο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Two Slow Dancers" που κλείνει τον δίσκο: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το τραγούδι, όπως μαθαίνουμε, αφορά δύο παλιούς εραστές που ξανασυναντιούνται και αναπολούν το εφηβικό τους ρομάντσο με φόντο τα σχολικά χρόνια: «είχαν κάτι που πια δεν υπάρχει», σχολιάζει η Mitski, «παρά ταύτα προσπαθούν να το ξαναζήσουν με έναν χορό, πριν γυρίσει καθένας στο σπίτι του και στη ζωή του».

{youtube}KUfkfJfsKrc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured