Σχεδόν αγνώριστο είναι το demo του "Floating" της Julee Cruise που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης από το τραγούδι που μάθαμε πίσω στο 1989, όταν βγήκε το ντεμπούτο της Floating Into The Night (Η.Π.Α. #74).

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έγινε βέβαια γνωστή λίγο αργότερα (1990), χάρη στο "Falling", τραγούδι από το ίδιο άλμπουμ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως βασικό θέμα των τίτλων έναρξης του εμβληματικού τηλεοπτικού σίριαλ Twin Peaks. Ο ίδιος μάλιστα ο David Lynch το διάλεξε, έχοντας συνεργαστεί με την Cruise και παλιότερα, για τους τίτλους τέλους της ταινίας Blue Velvet (1986).

Η Cruise έχει βασικά αποσυρθεί από τα μουσικά, καθώς έχει να φανεί 7 χρόνια, από το My Secret Life του 2011. Φέτος μάλιστα την άνοιξη ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook ότι διαγνώστηκε με λύκο, αυτοάνοση ασθένεια αρκετά σοβαρή, η οποία επηρεάζει την ικανότητά της να σταθεί και να δουλέψει.

Το demo του "Floating" προέρχεται από ένα φρέσκο ΕΡ ονόματι Three Demos, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα σε 12ιντση βινυλιακή μορφή, όπως και ψηφιακά, από τη Sacred Bones. Τα άλλα δύο αδημοσίευτα demos είναι του "Falling" (διαφορετικό από εκείνο που είχε δημοσιευτεί παλιότερα) και του "Mysteries Of Love" (το τραγούδι του Blue Velvet). Το ΕΡ θεωρείται συνοδευτικό της βινυλιακής επανέκδοσης του 2ου της άλμπουμ The Voice Of Love (1993).

{youtube}T5l0CczyiJg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured