Έχουμε δει κι εμείς τις επικές μας συναυλίες εκ μέρους του Nick Cave και των Bad Seeds (σαν την περσινή στο Tae Kwon Do, θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Άγγελος Κλειτσίκας εδώ), αλλά τέτοια έκπληξη σαν κι αυτήν που βίωσε το κοινό στο Λονδίνο, δεν έχουμε ζήσει.

Κυριακή 3 Ιουνίου, οι Nick Cave & The Bad Seeds έπαιζαν στο London’s All Points East Presents, στο Victoria Park. Και ξαφνικά, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή κάποια έστω υποψία, ο κόσμος είδε μπροστά του την Kylie Minogue, η οποία είχε έρθει για να ερμηνεύσει μαζί με τον συμπατριώτη της τη θρυλική (πια) μπαλάντα φόνου "Where The Wild Roses Grow". Τα αποτελέσματα, μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο στο τέλος της είδησης.

Το κοινό στο Λονδίνο αντέδρασε με ενθουσιασμό και έκσταση και πολλά ήταν τα σχόλια και οι φωτογραφίες που γέμισαν τα social media.

Το "Where The Wild Roses Grow" προέρχεται από το άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds Murder Ballads (1995) και μέχρι σήμερα παραμένει η μεγαλύτερη διεθνής επιτυχία τους: είναι η μόνη φορά που ο Cave μπήκε στο top-10 της πατρίδας του Αυστραλίας (#2) και στο top-20 της Βρετανίας (#11).

Η Kylie Minogue έβγαλε και φέτος έναν επιτυχημένο δίσκο ονόματι Golden (Αυστραλία #1, Βρετανία #1, Η.Π.Α. #64), που όμως στις κριτικές δεν τα πήγε πολύ καλά (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ). Όσο για τον Nick Cave, τον περιμένουμε κι εμείς πώς και πώς μέσα στον Ιούνιο μαζί με τους Bad Seeds, ως headliner του φετινού Ejekt Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

{youtube}fuN54Qv4J1k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured