Η Αργή Ντίσκο της St. Vincent ...πατάει γκάζι

Ακούστε τη νέα ηχογράφηση του "Slow Disco"

news.team
news.team

Το MASSEDUCTION της St. Vincent ξεχώρισε μέσα στο 2017 (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), φέρνοντας στην Annie Clark και σημαντική διεθνή επιτυχία (#3 στις Η.Π.Α., #6 στη Βρετανία, αλλά και #69 στην Ελλάδα).

Τώρα, η Αμερικανίδα τραγουδοποιός επεξεργάζεται ξανά ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ και μας συστήνει μια καινούρια εκδοχή.

Ο λόγος για το "Slow Disco", το οποίο ...πατάει γκάζι και μεταμορφώνεται σε "Fast Slow Disco". Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η νέα εκδοχή μοιάζει πολύ με remix και υπερτονίζει τη ντίσκο πλευρά του πράγματος, με σαφώς πιο γρήγορο τέμπο και με ηλεκτρονικά beats.

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Top