Με ρυθμούς χελώνας κινούνται οι Tool και με το σταγονόμετρο δείχνουν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τους πολυάριθμους fans τους ανά τον πλανήτη, κι ας ξέρουν ότι τα 12 χρόνια αναμονής για κάτι νέο από το 10,000 Days του 2006 είναι πάρα πολλά, αλλά και το ότι ο «καινούριος τους δίσκος» έχει έκτοτε γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της μουσικής επικαιρότητας.

Παρά ταύτα, κάτι κινείται.

Έστω και χωρίς τον Maynard James Keenan, οι υπόλοιποι Tool (δηλαδή ο κιθαρίστας Adam Jones, ο μπασίστας Justin Chancellor και ο ντράμερ Danny Carey) ανακοίνωσαν μια μίνι περιοδεία ονόματι Music Clinic, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή 11 Μαΐου. Και στο σχετικό promo βίντεο γι' αυτήν, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, υπάρχει τμήμα ενός νέου τραγουδιού με τίτλο "Descending", σε καθαρά instrumental μορφή.

Στη Music Clinic τουρνέ, οι Jones, Chancellor & Carey θα επισκεφθούν 6 αμερικάνικες πόλεις (Σαιντ Πωλ, Σικάγο, Ινδιανάπολη, Royal Oak, Columbus και Κλίβελαντ) και θα συζητήσουν με το κοινό για το πώς ηχογραφούν και πώς μετά μεταφέρουν επί σκηνής τα όσα φτιάχνουν στο στούντιο.

Όσο για το "Descending"; Δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο στους fans, αφού είναι κομμάτι που έχει παιχτεί σε συναυλίες τους στο παρελθόν. Η στούντιο εκδοχή του, όμως, θα υπάρξει για πρώτη φορά στο πολυθρύλητο νέο άλμπουμ.

Για το οποίο, εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει ακόμα τίποτα το χειροπιαστό, πέρα από δηλώσεις που απλά πιστοποιούν ότι βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία.

{youtube}4hT7UQ60qCU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured