news.team

Η ψηφιακή σειρά μουσικών ντοκιμαντέρ Mass Appeal έθεσε ως επίκεντρο της τελευταίας της δουλειάς τον Post Malone, τον οποίον και χρίζει ως σύγχρονο Rockstar στον τίτλο, κάνοντας ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τη σαρωτική φετινή του επιτυχία "Rockstar", σε συνεργασία με τον 21 Savage (νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά μα και Ελλάδα, #3 στη Ρωσία, #5 στη Γαλλία, #2 στη Γερμανία).

Κατά κόσμον Austin Post, ο 22χρονος ράπερ, παραγωγός, συνθέτης και στιχουργός από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης έχει καταφέρει να γίνει ποπ φαινόμενο μέσα σε μόλις 3 χρόνια, εκπροσωπώντας τη mainstream όψη που έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια το trap στυλ και το underground ρεύμα του cloud rap.

Το ντοκιμαντέρ κρατάει περίπου 12 λεπτά και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. Ο Post Malone φιγουράρει σε αυτό σαν έναν μάλλον απλός τύπος, που του αρέσει να καπνίζει τσιγάρα και να πίνει μπύρες, όπως δηλώνει.

Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου βγαίνει και το πολυαναμενόμενο 2ο άλμπουμ του Beerbongs & Bentleys, που πολλοί προβλέπουν ότι θα είναι το επόμενο νούμερο 1 στα εθνικά charts της Αμερικής.

{youtube}csOsNc6aRIw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured