Οι Deafheaven είναι περίπτωση μπάντας που ακόμα και στους ειρηνικούς καιρούς μας, τώρα που κανείς σχεδόν δεν τσακώνεται πια για μουσική, μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό, αν τους αποκαλέσετε «μεταλλάδες». Αυτό, ωστόσο, είναι και δείκτης ότι κάτι συμβαίνει με την περίπτωσή τους, όσο αμφιλεγόμενο κι αν θεωρείται το όλο κοκτέιλ black metal, shoegaze και post-rock του οποίου κι έγιναν μπροστάρηδες το 2013, κυκλοφορώντας το πολυσυζητημένο Sunbather (Η.Π.Α. #130). 

Οι Αμερικανοί έχουν να φανούν από το New Bermuda του 2015, που τους χάρισε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εμπορική διάκρισή τους στην πατρίδα (#63 στα εθνικά charts). Τώρα, όμως, επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Honeycomb", το οποίο συνοδεύεται και από επίσημο βιντεοκλίπ, με τη 12λεπτη διάρκεια να το μετατρέπει σε φιλμάκι μικρού μήκους: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Honeycomb" προλογίζει τον νέο δίσκο Ordinary Corrupt Human Love, που θα κυκλοφορήσει από την ΑΝΤΙ- στις 13 Ιουλίου.

Ο παραγωγός τους Jack Shirley δήλωσε ότι το γκρουπ επεκτείνει κι άλλο τον ήδη κινητικό του ήχο, φλερτάροντας με ψυχεδελικά φωνητικά και με κρουστά τζαζ καταβολών. Ο δε τίτλος του νέου άλμπουμ κάνει αναφορά στο Τέλος μιας Σχέσης του Graham Greene.

{youtube}QU8g0XNyHRw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured