news.team

Το ανανεωμένο του line-up ανακοίνωσε το Release Athens Festival για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας μία ακόμα σημαντική έκπληξη για το ελληνικό κοινό.

Όπως και πέρυσι, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, θα είναι δε τριήμερο: Πέμπτη 31 Μαΐου, Παρασκευή 1 Ιουνίου και Κυριακή 17 Ιουνίου.

Την 1η μέρα (31/5), headliners θα είναι οι London Grammar (στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα), πολλοί όμως θα περιμένουν σίγουρα να δουν τον Rag 'n' Bone Man, του οποίου το "Human" κάνει θραύση στα εγχώρια ραδιόφωνα. Από εγχώριες παρουσίες θα δούμε την Έλενα Χαρμπίλα με την Kid Moxie electro-pop περσόνα της, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις και μερικών ακόμα ονομάτων.

Η 2η μέρα (1/6) σηματοδοτεί την επιστροφή στην Αθήνα των διαχρονικά αγαπημένων του ελληνικού κοινού Thievery Corporation, τώρα όμως υπάρχει και μια έξτρα έκπληξη: μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας οι σπουδαίοι UB40, ένα από τα γκρουπ-ορόσημα της βρετανικής reggae, με τον αυθεντικό τους τραγουδιστή Ali Campbell στα φωνητικά. Θα τους πλαισιώσουν οι Ρουμάνοι Golan, που θα φέρουν στο Φάληρο τους house ρυθμούς στους οποίους διακρίνεται τα τελευταία χρόνια η χώρα τους, αλλά και η «δική μας» Angelika Dusk, που επέστρεψε πρόσφατα με νέο άλμπουμ. 

Τέλος, η 3η μέρα (17/6) ανήκει στους Jamiroquai,με τον Jay Kay σε φόρμα ξανά μετά την περσινή του περιπέτεια, που άφησε πολλούς από όσους περίμεναν πώς και πώς το σχήμα απογοητευμένους. Μαζί του, ο Αυστριακός αστέρας του electro-swing Parov Stelar, όνομα-εγγύση της διασκέδασης για τους Έλληνες fans, αλλά και οι Αμερικανοί Cigarettes After Sex, που έχουν κατακτήσει τις εγχώριες ραδιοσυχνότητες με το "Nothing's Gonna Hurt You Baby". Δίπλα τους, δύο «δικά μας» ονόματα που δεν χρειάζονται συστάσεις στο alternative κοινό της πόλης, η Σtella και ο Sillyboy με την καινούρια του μπάντα Ghost Relatives.   

Η προπώληση για τις 31 Μαΐου και 17 Ιουνίου συνεχίζεται, προς 43 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 80 ευρώ (διπλό εισιτήριο).

Για την 1η Ιουνίου, η προπώληση ξεκινάει στα 38 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 70 ευρώ (διπλό εισιτήριο).

Επίσης, ξεκινάει η διάθεση τριήμερου εισιτηρίου προς 105 ευρώ.

Διατίθεται τέλος και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων:

• 31/5 - προς 100 ευρώ
• 1/6 - προς 80 ευρώ
• 17/6 - προς 120 ευρώ                        

{youtube}nOe146wpTOA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured