Πριν κάποιες μέρες, η Trafalgar Releasing ανακοίνωσε ότι η συναυλία που είχαν δώσει ο Nick Cave με τους Bad Seeds στην Κοπεγχάγη της Δανίας στις 20 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια της περιοδείας για το άλμπουμ Skeleton Tree είχε φιλμαριστεί και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο εμπόριο ως ταινία, σε σκηνοθεσία David Barnard.

Η τελευταία θα έχει τίτλο Distant Sky και θα βγει στις 12 Απριλίου, με στόχο να προβληθεί σε 500 επιλεγμένα σινεμά ανά τον κόσμο, για 1 μόνο μέρα.

Τώρα, υπάρχει διαθέσιμο και επίσημο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Όπως είχαμε ξαναγράψει και μέσα στον Φεβρουάριο, στο πλάνο προβολών βρίσκεται και η Αθήνα, αλλά και η Θεσσαλονίκη. Δείγμα βεβαίως της λαοφιλίας του Nick Cave στη χώρα μας, τον οποίον άλλωστε αναμένει το εγχώριο κοινό με ανυπομονησία και το καλοκαίρι, ύστερα από το εντυπωσιακό sold-out του Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do (θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), στα πλαίσια του φετινού Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού (23 Ιουνίου).

Το Distant Sky θα προβληθεί λοιπόν στις 12 Απριλίου στα Village Cinemas στου Ρέντη (Θηβών 228), στα Village Cinemas στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 35) και στα Village Cinemas Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

{youtube}q0__GvBnzgY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured