Μέσα στο 2017, το άλμπουμ Wheather Diaries επανέφερε δυναμικά τους Ride στο προσκήνιο, 21 ολόκληρα χρόνια μετά το Tarantula του 1996, εξασφαλίζοντάς τους δημοσιεύματα και ανανεωμένο ενδιαφέρον από τους παλιούς fans και τους νέους θιασώτες του shoegaze μύθου -κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στο #11 το οποίο σκόραραν στα βρετανικά charts, έστω κι αν η κριτική δεν βρήκε την επιστροφή τους ανάλογη με αυτήν των Slowdive και των Jesus And Mary Chain (διαβάστε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Η μπάντα φαίνεται λοιπόν ότι μπήκε ξανά σε φουλ δημιουργική κίνηση και αυτές τις μέρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι "Catch You Dreaming", το οποίο δεν έχει σχέση με τον κύκλο του Weather Diaries -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Niall Trask σε ασπρόμαυρο φιλμ, απεικονίζοντας τη μπάντα να παίζει σε πρόβα το κομμάτι και αντιπαραβάλλοντας σκηνές από κάποια παραλία. «Θέλαμε να επαναφέρουμε στη μνήμη μας τις πιο ταπεινές μας καταβολές και την εποχή που ηχογραφούσαμε τα πρώτα μας demo, πίσω στο 1988», σχολίασε για το τραγούδι ο Loz Colbert, επισημαίνοντας μάλιστα ότι στο βιντεοκλίπ μπορεί κανείς να δει και το αυθεντικό τετρακάναλο όπου ηχογράφησαν το πρώτο-πρώτο demo τους.

Το βιντεοκλίπ για το "Catch You Dreaming" είναι μέρος του promo που κάνουν οι Ride για το ολοκαίνουριο ΕΡ τους Tomorrow's Shore, όπου φιλοξενούν τραγούδια τα οποία ηχογραφήθηκαν με τον Erol Alkan στα sessions του Weather Diaries, μα εν τέλει έμειναν εκτός άλμπουμ -ανάμεσά τους είναι και το "Pulsar", που είχαν βγάλει τον Νοέμβρη ως ξεχωριστό single.

{youtube}nwKiOwz3hsU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured