Τους περιμένει πώς και πώς τους Editors το καλοκαίρι μεγάλη μερίδα των Ελλήνων μουσικόφιλων (23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Ejekt 2018), καθώς η σχέση είναι ισχυρή και πολλάκις δοκιμασμένη στο παρελθόν.

Και από ό,τι φαίνεται οι Βρετανοί θα μας έρθουν και με μπόλικο φρέσκο υλικό, καθώς δημοσίευσαν ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Hallelujah (So Low)" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Hallelujah (So Low)" συνεχίζει το promo για το Violence, άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Playing It Again Sam. Είναι ο διάδοχος του In Dream (2015), δίσκου που είχε κερδίσει για τους Editors το #5 της Βρετανίας, το #11 της Γερμανίας και ένα αναπάντεχο #1 στην Ολλανδία, αλλά και στο Βέλγιο.

Όπως αποκαλύπτει ο τραγουδιστής του γκρουπ Tom Smith, την έμπνευση για να γράψει τους στίχους του νέου κομματιού τη βρήκε όταν ταξίδεψε με την Oxfam στη βόρεια πλευρά της χώρας μας, επισκεπτόμενος καταυλισμούς προσφύγων: «ήταν ένα απίστευτα συγκινητικό ταξίδι», σχολίασε, «έβλεπες άτομα να ζουν στη σκόνη, επιβιώνοντας μόνο χάρη στη βοήθεια των συνανθρώπων τους».

{youtube}l-2xdJWnDv4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured