Κοντά στο κλείσιμο του 2017, ο Moby έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια ελεύθερη διασκευή στο παραδοσιακό spiritual των Αφροαμερικανών "Sometimes I Feel Like A Motherless Child", η οποία δεν είχε καμία σχέση με το προ λίγων μόλις μηνών άλμπουμ More Fast Songs About The Apocalypse που είχε βγάλει με τους Void Pacific Choir.

Τώρα, έχουμε ένα ακόμα δείγμα γραφής από την επικείμενη δισκογραφική του επιστροφή, ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Mere Anarchy", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο (ασπρόμαυρο) βιντεοκλίπ, που κάποιοι ήδη σχολίασαν για τη David Lynch αισθητική που το διακρίνει.

Μιλώντας για το τελευταίο, ο Moby δήλωσε ότι εκτυλίσσεται σε έναν υποθετικό, μετα-Αποκαλυπτικό κόσμο, όπου όλοι έχουν πια χαθεί κι εκείνος με τη φίλη του την Julie είναι εξωγήινοι χρονοταξιδιώτες που επισκέπτονται την έρημη Γη.

Το "Mere Anarchy" είναι προπομπός του νέου άλμπουμ Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από τη Mute.

{youtube}Nl9rKRS6LjI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured