Από τα άγουρα ακόμα nu metal χρόνια των 1990s, όταν και ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής των Korn, o Jonathan Davis δεν έχει περιπλανηθεί ποτέ εκτός μπάντας, για κάποια σόλο παράλληλη διαδρομή.

Τώρα, όμως, 2 περίπου χρόνια μετά την τελευταία κατάθεση των Korn με το The Serenity Of Suffering (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #9) -για το οποίο ο Παναγιώτης Λουκάς είχε σχολιάσει στην κριτική του (εδώ) ότι «όταν ο Jonathan Davis έχει τα ψυχολογικά του, έχουμε και ένα καλό άλμπουμ από τη μπάντα»- φαίνεται ότι έφτασε η ώρα μιας προσωπικής κυκλοφορίας. Πρώτο δείγμα γραφής, το single "What It Is", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ του.

Το "What It Is", βέβαια, προορίζεται βασικά για το soundtrack του θρίλερ American Satan, που γύρισε ο Ash Avildsen. Αλλά η Sumerian Records διευκρίνισε ότι ο Davis είναι πλέον στο ρόστερ της για το πρώτο του σόλο άλμπουμ, το οποίο θα πρέπει να το αναμένουμε μέσα στο 2018 -και ότι το "What It Is" λειτουργεί παράλληλα και ως πρώτο single γι' αυτό.

{youtube}pSABKRTtJM8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured