Με ένα νέο τραγούδι τιτλοφορούμενο "Connected By Love" επέστρεψε δισκογραφικά ο Jack White, επενδύοντάς το μάλιστα και με επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Με το "Connected By Love" ο White προλογίζει το άλμπουμ Boarding House Reach, μια δουλειά ηχογραφημένη με ένα φρέσκο επιτελείο μουσικών στο Νάσβιλ, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αν και ο 42χρονος Αμερικανός παραμένει πάντα πολυπράγμων και όλο και με κάτι καταπιάνεται, το Boarding House Reach θα είναι το 3ο του σόλο (στούντιο) άλμπουμ, ερχόμενο 4 χρόνια μετά το Lazaretto του 2014, που δεν πολυάρεσε στους κριτικούς, μα του χάρισε ένα νούμερο 1 στις Η.Π.Α. και το #4 της Βρετανίας.

«Κοίταζα έξω από το παράθυρο κι άρχισα να μουρμουρίζω δυνατά κάποιες νότες», είπε ο Jack White στο Rolling Stones, που τον ρώτησε πώς έφτιαξε το "Connected By Love", «μετά από αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο, πρέπει απλά να το αφήσεις να συμβεί».

{youtube}WyWqEFeKX2E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured