Αναστασία Τουρούτογλου

Το Stranger Things των Duffer Brothers με τη Winona Ryder και τα εκπληκτικά πιτσιρίκια, είναι η σειρά που κάνει πάταγο αυτή τη στιγμή τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και σε μεγάλο μέρος του Δυτικού κόσμου.

Πολλοί λοιπόν είναι εξοικειωμένοι και με τη μουσική της σειράς, το βασικό θέμα της οποίας έχουν συνθέσει ο Michael Stein και ο Kyle Dixon, μέλη αμφότεροι στο ηλεκτρονικό σχήμα των Survive.

Αυτήν την οικειότητα έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί ο Wiz Khalifa, σαμπλάροντας το βασικό θέμα του σίριαλ για το ολοκαίνουριο κομμάτι του "Stranger Things", το βιντεοκλίπ του οποίου μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο J.R. Donato και, καθώς όλα δείχνουν, θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Wiz Khalifa Rolling Papers 2, το οποίο αναμένεται προς τα τέλη της χρονιάς. Σημειωτέον, θα είναι το δεύτερο του 29χρονου ράπερ μέσα στο 2016, αφού τον Φεβρουάριο έβγαλε και το Khalifa, το οποίο του χάρισε ακόμα μία top-10 επιτυχία στην Αμερική (#6), πάτωσε όμως στη Βρετανία (#85) όπου τα πήγαινε καλά την τελευταία πενταετία.

{youtube}pe3o_LdHNGk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured