Αναστασία Τουρούτογλου

H 3η μέρα του Rockwave του 2013 μπορεί ν' άνηκε δικαιωματικά στη Lana Del Rey -η οποία ήρθε τότε για πρώτη φορά στη χώρα μας ακριβώς όταν «συνέβαινε»- αλλά την παράσταση μπορεί και να της την έκλεψαν οι παλαίμαχοι hardcore/thrash Suicidal Tendencies: ακόμα και το indie κοινό, έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την απόδοσή τους επί σκηνής (δες περισσότερα στην ανταπόκριση του αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη, με ένα κλικ εδώ).

Τρία λοιπόν χρόνια μετά το 13, οι Καλιφορνέζοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δισκογραφία. Το νέο τους άλμπουμ λέγεται World Gone Mad και θα βγει στις 30 Σεπτεμβρίου στη Suicidal Records, σε παραγωγή Mike Muir & Paul Northfield. Θα έρθει μάλιστα και στην Ελλάδα, σε διανομή από τη Rockarolla του Ηλία Ασλάνογλου.

Ο δίσκος αναμένεται εντωμεταξύ με ανυπομονησία και από το πιο μεταλλικό κοινό, καθώς στα τύμπανα βρίσκεται ο Dave Lombardo της Slayer δόξας -παλιό φιλαράκι τους. Ίσως γι' αυτό η μπάντα να μπήκε στον κόπο να βγάλει και single, για πρώτη φορά από το 1994. Το έξυπνα τιτλοφορούμενο "Clap Like Ozzy" που ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω έχει ήδη γνωρίσει αρκετή διάδοση μέσω ίντερνετ, αν και απέτυχε να έχει παρουσία στα charts Ηνωμένων Πολιτειών και Βρετανίας.

{youtube}Vxda3lSRTQE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured