Αναστασία Τουρούτογλου

Είχαν πολλές μεγάλες επιτυχίες οι Black Eyed Peas στην καριέρα τους, όμως εκείνο το "Where Is The Love?" από το Elephunk του 2003 δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε με τίποτα, καθώς υπήρξε ένα από τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας των '00s, μα κι αυτό που εδραίωσε τη φήμη της παρέας από το Λος Άντζελες (#8 στις Ηνωμένες Πολιτείες, #1 στη Βρετανία).

Δεν είναι λοιπόν ν' απορεί κανείς που τόσοι και τόσοι λαμπροί αστέρες έσπευσαν να συνδράμουν με την παρουσία τους το γκρουπ, τώρα που θέλησε να ρεμιξάρει το "Where Is The Love?" για τις ανάγκες του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος i.am.angel του will.i.am, το οποίο έχει σαν στόχο να δίνει υποτροφίες κολεγίου στους μη έχοντες.

Αν δείτε έτσι με προσοχή το καινούριο βιντεοκλίπ του κομματιού κάνοντας κλικ εδώ, θα παρατηρήσετε μια πραγματική παρέλαση διασήμων: Justin Timberlake, Quincy Jones, Snoop Dogg, Puff Daddy, Kareem Abdul Jabbar, Mary J. Blige, A$AP Rocky, French Montana, Wiz Khalifa, LL Cool J, Usher, Jamie Foxx, Ty Dolla $ign, DJ Khaled, Jaden Smith, Τhe Game, είναι όλοι τους εδώ.

Εκείνο βέβαια το feeling του πρωτοτύπου, δεν ξαναπιάνεται. Αλλά σαν εορτασμός για καλό σκοπό, είναι ΟΚ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured