Αναστασία Τουρούτογλου

Καθώς ο Justin Vernon δεν ήθελε να δώσει έναν σωρό συνεντεύξεις ενόψει του νέου του άλμπουμ, κάλεσε μια press conference στο ξενοδοχείο Oxbow την Παρασκευή, στο Eau Claire του Ουισκόνσιν. Και εκεί τα είπε σε 30 περίπου δημοσιογράφους, για όλη τη δημιουργική διαδικασία πίσω από το επικείμενο 22, A Million (έρχεται τέλος του μήνα, θυμίζουμε).

Ανάμεσα στα όσα συζήτησε, λοιπόν, ήταν και το γεγονός ότι προσπάθησε να βρει τον εαυτό του πηγαίνοντας off season σε ένα ελληνικό νησί -το οποίο δεν κατονόμασε. Το πράγμα ωστόσο δεν δούλεψε καθόλου όπως το φανταζόταν και η συμβουλή που είχε να δώσει ήταν «Μην πάτε μονάχοι σας στα ελληνικά νησιά».

Όπως εξήγησε, το γεγονός ότι ήταν μόνος του εκεί αύξησε την πίεση αντί να τη μειώσει, όπως και την ανησυχία του και το άγχος του για το τι θα έκανε. «Προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου. Δεν τον βρήκα», δήλωσε, λέγοντας ότι άρχισε να νιώθει βαρεμάρα ανάκατη με πανικό, φτάνοντας να πιστέψει ότι η μουσική του καριέρα μπορεί και να τελείωνε στο Bon Iver Bon Iver του 2011 -άλμπουμ που τον έκανε παγκόσμιο αστέρα, «χτυπώντας» το #2 των Ηνωμένων Πολιτειών και το #4 της Βρετανίας.

{youtube}6C5sB6AqJkM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured