Αναστασία Τουρούτογλου

57 χρονών είναι σήμερα η τραγουδίστρια, ηθοποιός, πρώην μοντέλο και μάνατζερ νέων καλλιτεχνών Apollonia Kotero, την οποία σύστησε το 1984 στην υφήλιο ο Prince ως συμπρωταγωνίστριά του στη θρυλική (πια) ταινία του Albert Magnoli Purple Rain (έπαιζε την ...Apollonia!).

Η Kotero λοιπόν επανήλθε ξαφνικά στην επικαιρότητα γράφοντας μια ανοιχτή επιστολή στον Prince στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ως έναν τρόπο για να ξεπεράσει τον θάνατό του, ο οποίος καθώς φαίνεται ακόμα την απασχολεί. Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά της ιστορίας: άλλοι θεωρούν ότι δεν είναι παρά ένα marketing τρικ για να τραβήξει ξανά την προσοχή πάνω της.

Όποια και να είναι η αλήθεια, η Kotero μπόρεσε και συγκίνησε κάποιους οπαδούς του Πρίγκιπα, καθώς φώτισε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα το πόσο χιουμορίστας ήταν -απολάμβανε να κάνει αστείες φωνούλες- και το πόσο καλές ...τηγανίτες(!) έφτιαχνε.

Δεν έλειψε μάλιστα ούτε το χιούμορ από την Kotero, αφού έγραψε αυτοσαρκαζόμενη ότι δεν έχει μεν τρόπο να στείλει την επιστολή στον Prince, ίσως όμως τα καταφέρει αν ζητήσει τη βοήθεια των Αδελφών Duffer, των δημιουργών δηλαδή της άκρως επιτυχημένης σειράς Stranger Things.

{youtube}NodUznuVpOY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured