Αναστασία Τουρούτογλου

Κάθε δίμηνο περίπου, ο Madlib στήνει το Rappcats στο Λος Άντζελες, ένα pop-up σόου κεντραρισμένο σε συλλέκτες βινυλίου. Το οποίο προσελκύει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον τώρα, που ανακοίνωσε ότι το διήμερο 10 και 11 Σεπτέμβρη θα έχει ως επιφανή καλεσμένο τον DJ Shadow.

Ο DJ Shadow θα πουλήσει εκατοντάδες βινύλια (δίσκους, 12ιντσα maxi singles και κλασικά 45άρια) από την προσωπική του συλλογή, θα είναι παρών για συζητήσεις με όποιους θέλουν να του μιλήσουν περί μουσικής, ενώ θα ανοίξει και τα προσωπικά του συρτάρια, κομίζοντας καταργημένες εκδόσεις και σπάνιες κυκλοφορίες.

Δεν θα περιοριστεί ωστόσο μόνο σε αυτό, μα θα φέρει και ένα ολοκαίνουριο single ονόματι "The Sideshow", ειδικά ηχογραφημένο για την περίσταση, οι ελάχιστες κόπιες του οποίου θα διατεθούν επί τόπου. Αναμένεται χαμός, όπως καταλαβαίνετε, για κάτι τόσο συλλεκτικό.

Όσο για το ότι πουλάει τόσα προσωπικά αντικείμενα, μην ανησυχείτε, δεν έχει βρεθεί σε ανάγκη. Όπως έσπευσε να διευκρινήσει, «τα έχω όλα διπλά και δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για κάτι τέτοιο».

{youtube}U4E60Ffa9yQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured