Αναστασία Τουρούτογλου

Νεκρός βρέθηκε ο κιμπορντίστας Isaih "Ikey" Owens γνωστός τόσο από τη συμμετοχή του στους Mars Volta όσο και στους Free Moral Agents, στους Look Daggers και στους De Facto.
 
Ο Owens που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον Jack White και ήταν σταθερό μέλος της μπάντας του βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του δωματίου του στο Μεξικό, ενώ δίπλα του υπήρχαν άδεια μπουκάλια αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Τα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα αλλά η είδηση έκανε τον γύρο του ίντερνετ μέτα από την αποχαιρετιστήρια επιστολή που ανάρτησε ο White στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:
 
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο του μουσικού μας, Isaiah "Ikey" Owens. Η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνάδελφοι του και οι θαυμαστές του θα τον αγαπάμε και θα τον θυμόμαστε για πάντα».
 
Ο Jack White επρόκειτο να εμφανιστεί στο Τeatro Estudio Cavaret στην πόλη Zapopan του Μεξικού εχθές το βράδυ όπως και στο Auditorio Banamex στο Μonterrey σήμερα αλλά και οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν. 
 

{youtube}9zoTDgKi0HA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured