Αναστασία Τουρούτογλου

Στο hot νέο μας από πάνω θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Ariel Pink στο Faster Louder εναντίον της Madonna, τα σκληρά λόγια που είπε για τη Βασίλισσα της Ποπ και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός της –που ήταν βέβαια αναμενόμενες. 
 
Το μη αναμενόμενο ήταν το πόσο έξαλλη έγινε η Grimes διαβάζοντας την επίμαχη συνέντευξη, σπεύδοντας να τουιτάρει πως ο Καλιφορνέζος συνάδελφός της πάσχει από παραισθητικό μισογυνισμό. Και συμπληρώνοντας πως τα σχόλιά του είναι χαρακτηριστικά της μαλακίας που κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει καθημερινά, στη μουσική βιομηχανία.
 
Τρία λεπτά αργότερα πρόσθεσε, με νέο «τιτίβισμα», πως το Ray Of Light είναι δισκάρα. Ο Ariel Pink δεν άργησε να της απαντήσει, λέγοντας απλά προς προτιμάει το "Live To Tell" (σ.σ.: δεν υπάρχει τέτοιο άλμπουμ, μάλλον εννοούσε το True Blue) και την Immaculate Collection –αρνούμενος να σχολιάσει τα υπόλοιπα.
 
Το ενδιαφέρον είναι πως στη διαμάχη παρενέβησαν και οι Black Lips, ρωτώντας δημοσίως τη Grimes τι το μισογυνιστικό υπάρχει στο να μην αρέσει στον Ariel Pink η μουσική της Madonna μετά το πρώτο άλμπουμ. Η Καναδή ωστόσο αδιαφόρησε για την ερώτηση και δεν απάντησε ποτέ. 
 

{youtube}1FH-q0I1fJY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured