Αναστασία Τουρούτογλου

Η Courtney Love δίνει συνέντευξη στο BBC 6 και ο παρουσιαστής την ρωτάει ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τους Smashing Pumpinks. Και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου... Όχι μόνο γιατί - απ' ότι αποδείχθηκε στην εξέλιξη της συζήτησης - η Courtney έχει πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Smashing Pumpinks αλλά γιατί, σύμφωνα πάντα με τα δικά της λεγόμενα, τα μισά από αυτά έχουν γραφτεί για την ίδια!
 
Η Courtney που για ένα μικρό διάστημα πριν γνωρίσει τον Kurt Cobain τα είχε με τον τραγουδιστή του γκρουπ, Billy Corgan, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι σχεδόν όλα τα τραγούδια του "Siamese Dream" έχουν γραφτεί γι' αυτή, με εξαίρεση το "Spaceboy" το οποίο ο Corgan το έχει γράψει για τον αδελφό του. Εντάξει, αυτό είχε την λέξη "boy" στον τίτλο, δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει. Στη συνέχεια το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα λέγοντας, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πως ο Corgan σταμάτησε να γράφει επιτυχίες όταν σταμάτησε να γράφει για εκείνη...
 
Με λίγα λόγια, όλα όσα συμβαίνουν πάντα (μόνο) στην Courtney: ο Billy ήταν τρελός και παλαβός γι' αυτήν αλλά εκείνη δεν τρελαινόταν κι όλας. 
 

{youtube}eRb9oOhUOoE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured