«Εμείς θεωρούμαστε συμπληρωματικοί μουσικοί και η Haylay ήταν η star», αποκαλύπτει σήμερα ο πρώην κιθαρίστας των Paramore, Josh Farro.

news.team
news.team

Πριν από μερικές ημέρες, οι Paramore ανακοίνωσαν την αποχώρηση δύο μελών τους, των Josh και Zac Farro δίνοντας τις ευχές τους στους δύο αποχωρήσαντες – χωρίς καμία διάθεση πικρίας.

Όμως οι αδελφοί Farro φαίνεται πως έχουν κάποια πικρία και για του λόγου το αληθές, ο Jοsh Farro μέσα από το προσωπικό blog της συζύγου του Jennalfarro.blogspot.com , έγραψε ότι νιώθει υποχρεωμένος να πει δημόσια και την δική του εκδοχή για αυτή την αποχώρηση. 

Έτσι, μεταξύ άλλων στη δήλωσή του αναφέρει ότι: «Η Williams (σ.σ. η τραγουδίστρια της μπάντας)  είναι η μόνη από τα μέλη των Paramore που υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική μας. Εμείς εμφανιζόμασταν ως συμπληρωματικοί μουσικοί, ενώ η Hayley ήταν η πραγματική καλλιτέχνιδα. Πάντα μας αντιμετώπιζαν ως λιγότερο σημαντικούς, σε σχέση με εκείνη».

Επιπλέον ο Farro, ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια Hayley Williams καθοδηγείται από τον manager της να γράφει στίχους με βλάσφημο περιεχόμενο και να κάνει ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την μπάντα και το κλίμα ενότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…