news.team

Πριν από μερικές ημέρες, οι Paramore ανακοίνωσαν την αποχώρηση δύο μελών τους, των Josh και Zac Farro δίνοντας τις ευχές τους στους δύο αποχωρήσαντες – χωρίς καμία διάθεση πικρίας.

Όμως οι αδελφοί Farro φαίνεται πως έχουν κάποια πικρία και για του λόγου το αληθές, ο Jοsh Farro μέσα από το προσωπικό blog της συζύγου του Jennalfarro.blogspot.com , έγραψε ότι νιώθει υποχρεωμένος να πει δημόσια και την δική του εκδοχή για αυτή την αποχώρηση. 

Έτσι, μεταξύ άλλων στη δήλωσή του αναφέρει ότι: «Η Williams (σ.σ. η τραγουδίστρια της μπάντας)  είναι η μόνη από τα μέλη των Paramore που υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική μας. Εμείς εμφανιζόμασταν ως συμπληρωματικοί μουσικοί, ενώ η Hayley ήταν η πραγματική καλλιτέχνιδα. Πάντα μας αντιμετώπιζαν ως λιγότερο σημαντικούς, σε σχέση με εκείνη».

Επιπλέον ο Farro, ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια Hayley Williams καθοδηγείται από τον manager της να γράφει στίχους με βλάσφημο περιεχόμενο και να κάνει ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την μπάντα και το κλίμα ενότητας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured