news.team

DAVID PEREZ Y GRUPO
Παρασκευή  05 Νοεμβρίου
Flamenco Passion!

Το Cine Studio Live παρουσιάζει μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση flamenco γεμάτη ένταση και πάθος. Την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου στις 22:30 ο David Perez και η Inma Luna μαζί με τους μουσικούς τους σε μια μαγική βράδια με μελωδίες του flamenco.
Με μια συνεχή και διαρκώς εξελισσόμενη καλλιτεχνική πορεία, ο David Perez,  αποτελεί την καλύτερη και πλέον ελπιδοφόρα ενσάρκωση του χορευτή του φλαμένκο.  Εκκινώντας αυτή την πορεία από την καρδιά του ανδαλουσιάνικου φλαμένκο, την περιοχή της Σεβίλης, ο David Perez Almagro έφθασε να θεωρείται σήμερα ένας ολοκληρωμένος και χειμαρρώδης χορευτής !
Ξεκίνησε χορό με το μπαλέτο Al-Guadaira της Alcalá, ενώ τις σπουδές του τις ολοκλήρωσε στη ακαδημία του Manolo Marin πλάϊ στον Alejandro Granados και τον Javier Cruz. Όμως απ’τα τέλη των nineties το ταλέντο του τον βοήθησε να εκτιναχτεί στο στερέωμα του φλαμένκο. Σύντομα έγινε μέλος του φημισμένου γκρουπ της María Serrano κι απ’ το 2001  θα περιοδεύσει με τις παραγωγές της σε όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και με την “Carmen” του Tavora. 
Πλέον ο πολυτάλαντος χορευτής μπορούσε να δουλεύει με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού και του χορού. Το 2005 παρουσίασε την δική του παραγωγή “Flamenco” και το 2006 ήταν νικητής στο VII Concurso de Jóvenes Flamencos.
Αυτή τη φορά θα έχει μαζί του την υπέροχη χορέυτρια Inma Luna.  Μουσικές της καρδιάς που αποτυπώνονται στην κίνηση και μετράνε ...στο τακούνι!

David Pérez:  χορός,
Inma Luna: χορός
Mariano Campallo:  κιθάρα,
Juan Murube: τραγούδι

Ώρα έναρξης : 22:30
Προπωλούνται εισιτήρια σε τιμές 10 , 15 και 20 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (το οποίο ανανεώνεται τακτικά) θα βρείτε στον ιστοχώρο www.texnopolis.net και στα τηλέφωνα 2810 823813 και 2810 821400

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured