news.team

Ο Kanye West, βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για να βρίσκται στο κέντρο της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ο rapper ισχυρίζεται ότι το εξώφυλλο του νέου του album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' έχει ήδη απαγορευτεί στις H.Π.Α..

Το σχέδιο στο εξώφυλλο που βλέπετε δίπλα, έχει αναλάβει ο καλλιτέχνης George Condo. «Τα albums στα 1970’s είχαν πραγματικό γυμνό και είναι πραγματικά αστείο το γεγονός ότι οι άνθρωποι μοιάζουν να το έχουν ξεχάσει...Τα πάντα, έχουν εμπορευματοποιηθεί τώρα. Με κάθε ειλικρίνεια...δεν μπορώ να σκέφτομαι το Wal-Mart (σ.σ. αλυσίδα με πολυκατάστηματα στις H.Π.Α.), όταν φτιάχνω μουσική. Θέλω να πουλήσω το album, αλλά σίγουρα αυτό δεν μπορεί να λειτουργεί εις βάρος της δημιουργικότητάς μου», λέει ο West μέσω Twitter και συμπληρώνει, αναφερόμενος στο album τον Nirvana ‘Nevermind’: «Με τους Nirvana, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βάζουν έναν γυμνό άνθρωπο στο εξώφυλλο του δίσκου τους, αλλά εγώ δεν μπορώ να έχω ούτε ένα ΣΧΕΔΙΟ ζωγραφικής το οποίο δείχνει ένα τέρας χωρίς χέρια, με μια πουά ουρά και φτερά στην πλάτη».

Το ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy' θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, ενώ το 35λεπτο film του rapper με τίτλο ‘Runaway’ θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Οκτωβρίου στα MTV, BET, MTV2, MTV.com, BET.com και VH1.com. Να πούμε ότι  το film, αφορά στο single του West με τίτλο ‘Runaway’ και το story βασίζεται στη ζωή του μυθικού Φοίνικα. « Είναι η ιστορία ενός Φοίνικα που πέφτει στη Γη και μεταμορφώνεται σε γυναίκα η οποία γίνεται φίλη μου, αλλά οι άνθρωποι κάνουν διακρίσεις εις βάρος της και τελικά αναγκάζεται να καεί ζωντανή για να μπορέσει να επιστρέψει πίσω, στον δικό της κόσμο» είχε δηλώσει ο rapper.
Τα γυρίσματα του film έγιναν στην Πράγα τον περασμένο Αύγουστο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured