Οι Belle & Sebastian θα γράψουν ένα τραγούδι για έναν τυχερό fan τους.

news.team
news.team

Όσοι αγοράσουν το τελευταίο album των Belle & Sebastian ‘Write About Love’ μπορούν να συμμετέχουν και σε ένα διαγωνισμό, με έπαθλο ένα τραγούδι το οποίο θα γράψει ο frontman της μπάντας Stuart Murdoch, ειδικά για τον νικητή. Με την αγορά του album ο κάτοχος λαμβάνει και έναν ειδικό κωδικό τον οποίο πληκτολογείι αφού έχει μπει στο επίσημο site των Belle & Sebastian http://www.belleandsebastian.com/ και μετά ο χρήστης μπαίνει σε μια άλλη σελίδα στην οποία του ζητείται να γράψει ένα κείμενο 300 λέξεων με θέμα τον έρωτα. Η μπάντα θα διαβάσει τα κείμενα των συμμετεχόντων και θα επιλέξει το καλύτερο. Έπειτα ο Murdoch, θα ταξιδέψει μέχρι τη χώρα του τυχερού νικητή, όπου θα περάσουν μια μέρα μαζί και εκεί, ο Murdoch θα γράψει ένα τραγούδι ειδικά για τον νικητή.
Το τραγούδι θα κυκλφορήσει σε 7’’ single  την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Top