Οι Elbow ετοιμάζουν την πέμπτη τους δισκογραφική δουλειά.

news.team
news.team

Οι Elbow αποκάλυψαν πρόσφατα σε συνέντευξή τους στο BBC 6 Music ότι αυτό το διάστημα ετοιμάζουν το καινούργιο τους album - με προσωρινό τίτλο ‘Lippy Kids’. Ο frontman της μπάντας,  Guy Garvey είπε ότι ο συγκεκριμένος δίσκος έχει ως κεντρικό θέμα την ενηλικίωση. «Είναι ένα θέμα μάλλον νοσταλγικό. Η όλη διαδικασία του μεγαλώματος, της ενηλικίωσης. Όταν από παιδί μεταμορφώνεσαι σε έφηβο. Θυμάμαι ότι ήταν μια πραγματικά σημαντική και καταπληκτική περίοδος έτσι έκατσα και έγραψα αρκετά γι’ αυτήν», λέει ο Garvey o οποίος αναφέρει επίσης ότι τα 3/4 των ηχογραφήσεων έχουν ολοκληρωθεί και ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top