21 χρόνια δεν τα λες και λίγα… ειδικά για ένα ανεξάρτητο δισκάδικο/mailorder με έδρα τα Εξάρχεια, που σταδιακά έγινε και δισκογραφικό label και distribution για την αφρόκρεμα του παγκόσμιου underground rock. Με όχημα τις «αυτοδιαχειριζόμενες» παραγωγές και μαγικό συστατικό την ψυχεδέλεια, φιλοξένησε όλες τις εκφάνσεις της, από κάθε γωνιά του πλανήτη, για πάνω από 100 εκδόσεις και άλλα τόσα label που διανέμει – ανάμεσα τους και ένας ικανός αριθμός ελληνικών γκρουπ που βρήκαν διέξοδο στη διεθνή σκηνή.

Pixel

sideeffects

Συμπληρώνοντας 21 χρόνια, η Sound Effect Records, με τη συνεργασία της Laika Productions, το γιορτάζει με ένα διήμερο live fest στο Gagarin, στις 18 και τις 19 Μαρτίου 2023. 5 γκρουπ την κάθε μέρα, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσα αφήγηση και το πιο πλούσιο και fun merch που μπορείτε να συναντήσετε σε live.

Χαμηλό εισιτήριο, μόλις 10 ευρώ την ημέρα, για τα early bird εισιτήρια (διαθέσιμα μέχρι και τις 15/01/23), 12 σε προπώληση από τις 16/01/23 και μετά, και 15 στην πόρτα. Από τις 16/01/23 θα διατίθενται και εισιτήρια διημέρου προς 20 ευρώ.

BLML και Steams, μαζί με τους, διεθνείς προσκεκλημένους, Glen (από το Βερολίνο) και King Isxan (από το Τελ Αβίβ), συν τους δικούς μας Lokruz, για το Σάββατο 18 Μαρτίου, ενώ την Κυριακή 19 Μαρτίου, η πιο φευγάτη εκδοχή του σύγχρονου «σκληρού» ήχου, με τους Automaton και τους Lotus Emperor να πλαισιώνονται από τους Gagulta, τους πρωτοεμφανιζόμενους Bastard Sword του Αχιλλέα Χαρμπίλα (2 by bukowski) και τους επίσης πρωτοεμφανιζόμενους Widowpit.

Σάββατο 18 Μαρτίου: BLML, Steams, Glen, King Isxan, Lokruz
Κυριακή 19 Μαρτίου: Automaton, Lotus Emperor, Gagulta, Bastard Sword, Widowpit

BUY TICKET
https://www.viva.gr/tickets/music/side-effects-ii-day2-automaton-more/?evId=509673 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured