Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Στο νέο τους κομμάτι, οι Menta μας καλούν στη «Μέκκα» τους

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της μπάντας που έχει μπόλικο cult τηλεοπτικό αέρα.

news.team
news.team

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ, Polyend, όμως οι ΜΕΝΤΑ δεν έχουν σταματήσει να πειραματίζονται στο ενδιάμεσο.

Έτσι, τώρα κυκλοφορούν ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Μέκκα» μαζί με το βίντεο κλιπ που δημιούργησαν γι' αυτό, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και στέλνουν το δικό τους μήνυμα:

«Η καραντίνα μας βρήκε εν μέσω μιας μακράς παραγωγικής διαδικασίας όπου ετοιμάζαμε νέα projects. Αν και είχαμε κάποιους ενδοιασμούς να παρουσιάσουμε κάτι νέο αυτή την περίοδο, τελικά αποφασίσαμε να μοιραστούμε ένα από τα νέα κομμάτια μας, όπως είχαμε προγραμματίσει. Έτσι, σήμερα, σας παραδίδουμε τη "Μέκκα".

 Το βίντεο θα θυμίσει σε αρκετούς στιγμές και ήρωες της νεότητάς τους.

Καλό χορό με τη "Μέκκα" μέχρι να περάσει η δοκιμασία μας.»

Βλέπετε και ακούτε την «Μέκκα» των Menta παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top