Αναστασία Τουρούτογλου

Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, η Inner Ear κυκλοφορεί το 2ο single της αποκλειστικής 7ιντσης σειράς A Distant Victory Singles Club.

Η σειρά έχει εορταστικό χαρακτήρα, για τα 10 χρόνια του πατρινού label, και δίνει την ευκαιρία (μέσω συνδρομής) να αποκτήσει κανείς 12 συνολικά 7ιντσα singles με αποκλειστικές για το project ηχογραφήσεις. Κάθε ένα εκδίδεται σε 100 (χρωματιστά) βινυλιακά αντίτυπα. Τα singles αυτά δεν θα εμφανιστούν στα δισκοπωλεία και θα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα.

Για τον μήνα Φεβρουάριο, λοιπόν, συστηνόμαστε με το τρίο των Someone Who Isn't Me (Μαριλένα Ορφανού, Μαρία Χατζάκου & Τζίνα Δημακοπούλου), το οποίο ηχογράφησε για το A Distant Victory Singles Club τα κομμάτια "Stop & Remember" και "Leap Of Faith".

Στο "Stop & Remember" (το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω) ήρθε η Σtella να συνδράμει στα φωνητικά, ενώ στο "Leap Of Faith" τραγουδάει ο Coti K. Την παραγωγή στο πρώτο κομμάτι ανέλαβε η μπάντα από κοινού με τον ΝΤΕΙΒΙΝΤ, ενώ στο δεύτερο βρίσκουμε την υπογραφή του Sillyboy.

Οι Someone Who Isn't Me θα παίξουν live στις 23 Φεβρουαρίου στο Six d.ο.g.s και θα συμμετέχουν στο φετινό SXSW, τον ερχόμενο Μάρτιο.

{youtube}nvQm6k6p5MM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured