Αναστασία Τουρούτογλου

Συνήθως τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, και απευθύνονται ειδικά σε δημοσιογράφους. Όμως για τον νέο δίσκο της Δήμητρας Γαλάνη με τον Στάθη Δράκο και τον Νίκο Μωραΐτη, τόσο οι συντελεστές, όσο και η εταιρεία τους (Minos-EMI) αποφάσισαν να επιτρέψουν την παρουσία επιλεγμένων ακροατών, επιλεκτικά από συνεργαζόμενα μέσα ενημέρωσης.

Έτσι, αν είστε fans της Δήμητρας Γαλάνη ή/και των Minor Project του Στάθη Δράκου και βεβαίως της στιχουργικής του Νίκου Μωραΐτη, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παρουσίαση του άλμπουμ Το Βαλς Των Χαμένων Μετά (και για ό,τι ίσως προκύψει έπειτα αυθόρμητα, επί σκηνής!), το οποίο κυκλοφορεί επισήμως στις 18 Νοεμβρίου -στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα γραφής.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2, στη στοά Σπυρομήλιου στο City Link), τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. Διευκρινίζεται ότι η συγκέντρωση στο Zonar's που θα ακολουθήσει την εκδήλωση αφορά μόνο τους παρόντες στην παρουσίαση δημοσιογράφους.

Ο διαγωνισμός μας λήγει μεθαύριο Πέμπτη 10 Νοέμβρη τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Δήμητρα Γαλάνη» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής.

{youtube}VK5s9t5GoO8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured