Αναστασία Τουρούτογλου

Τη Fide Köksal τη θεωρούμε εδώ και χρόνια σαν «δική μας», όχι μόνο γιατί είναι αγαπητή στο ελληνικό κοινό, αλλά και γιατί η ίδια έχει επιδείξει μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για τις παραδόσεις μας και τον λαϊκό μας πολιτισμό. Δεν παύει όμως να είναι (και) Τουρκάλα, γεννημένη στη Σμύρνη και με φοιτητικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Είχε λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα σχολίαζε τις πρόσφατες -δραματικές- εξελίξεις στην Τουρκία, που κράτησαν πολλούς από μας ξενυχτισμένους στα social media το βράδυ της Παρασκευής. Και όντως το έπραξε, ποστάροντας το εξής μήνυμα στο Facebook της:

«Είναι δύσκολο να πιστέψω όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Είναι τρομακτικά λυπηρό να βλέπω τους ψεύτικους ηθοποιούς που παίζουν βρώμικα και άσχημα παιχνίδια με την Τουρκία, ώστε να την κυβερνήσουν και να την καταστρέψουν. Ποιος ξέρει πόσοι ακόμα άνθρωποι θα σκοτωθούν; Μπορεί να είμαι κι εγώ μία από αυτούς. Γιατί δεν τους αρκεί αυτό, δεν θα σταματήσουν. Είμαστε τόσο ανίκανοι, ζούμε στην κόλαση την οποία δημιούργησαν. Και τώρα που τους λες «άντε στο διάολο», είμαι σίγουρη ότι ξεκαρδίζονται στα γέλια. Γιατί εδώ βρίσκεται η κόλαση, στη μέση της Τουρκίας».

Δεν παίρνει λοιπόν ανοιχτά τη θέση κάποιου η Fide Köksal  (και δεν θα το περιμέναμε άλλωστε από εκείνη). Για το μέλλον της χώρας της φαίνεται να ανησυχεί και για την αιματοχυσία, που ποτέ δεν εγκυμονεί κάτι καλό, εδώ που τα λέμε.

{youtube}Nke9gopSRSA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured