Αναστασία Τουρούτογλου

Με ενα τραγούδι για καλό σκοπό συστήνονται στο εγχώριο κοινό οι Glass Rebel, ένα νέο electro pop σχήμα.

Το κομμάτι λέγεται "Trees", είναι γραμμένο (μουσική/στίχοι) από τον Αντώνη Καββαδία (γνωστό μας από τους Zebra Tracks) και συμμετέχει σ' αυτό το γνωστό electro ντουέτο των Marsheaux. Είναι εμπνευσμένο από την περιπλάνηση δύο αδελφών που βρίσκουν καταφύγιο στα δέντρα και σύντομα πρόκειται να βγει σε 7ιντσο single βινυλίου από την Undo.

Για την ώρα μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ, όπου διατίθεται με ελεύθερη οικονομική συνδρομή. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης, υγιεινής και περίθαλψης των ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενεί ο Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων.

Ο Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, στεγάζεται στα Εξάρχεια και μετρά σχεδόν ένα αιώνα ζωής. Ιδρύθηκε το 1924 με πρωτοβουλία του Εμμανουήλ Μπενάκη και με στόχο την φροντίδα των ανήλικων προσφύγων που έφτασαν στην Αθήνα από τη Μικρά Ασία. Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη φιλοξενία και φροντίδα ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων, που προέρχονται από χώρες που υποφέρουν από πολέμους και φυσικές καταστροφές. Περισσότερα στο link https://www.sma-athens.org/

Οι επόμενες τρεις συνεργασίες-έκπληξη των Glass Rebel είναι εντωμεταξύ ήδη ηχογραφημένες και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured