Αναστασία Τουρούτογλου

Η Άννα Βίσση αποφάσισε να «φρεσκάρει» το "Απόλυτο Κενό", το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα και της Ναταλίας Γερμανού που είχε πρωτοπεί το 1997 στον δίσκο της Τραύμα και με το οποίο είχε γνωρίσει σημαντική επιτυχία.
 
Τη νέα ηχογράφηση επιμελήθηκε στην παραγωγή και στην ενορχήστρωση ο Alex Leon - παλιός συνεργάτης του Φοίβου και των Playmen τα τελευταία χρόνια, αλλά και της Ελένης Φουρέιρα, του Μηδενιστή κ.ά. - ενώ ντουέτο με την Άννα Βίσση ακούγεται ο νεαρός ράπερ Mike, ο οποίος έχει συνεισφέρει και τους χιπ χοπ στίχους. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα ακούσετε στο You Tube link πιο κάτω.
 
Αυτό ωστόσου που προξενεί εντύπωση, είναι ότι η Panik Gold λανσάρει το digital single με την επιγραφή «2015 version», κάτι που υποστηρίζει και στο σχετικό δελτίο τύπου: «Η Άννα Βίσση, η Απόλυτη Ελληνίδα καλλιτέχνις, ερμηνεύει εν έτει 2015 "Το Απόλυτο Κενό" ξανά».
 
Το δικό μας πάντως ημερολόγιo, χθες που λάβαμε την είδηση, έγραφε 10 Νοεμβρίου του 2014. Πώς γίνεται τώρα και μπήκε ήδη το 2015 στα γραφεία της Pink Gold, είναι προς διερεύνηση...
 

{youtube}Th9PgXHd91w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured