Αναστασία Τουρούτογλου

 
Με μια κάπως διπλωματική και «θολή» έκφραση –έτσι την έχει αποδείξει καλώς ή κακώς η μουσική ιστορία– διάλεξε ν' απαντήσει ο Δημήτρης Αποστολάκης, μέσω του επίσημου Facebook των Χαΐνηδων, σε διάφορα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τη διάλυση της μπάντας, τα οποία συζητήθηκαν εκτενώς στα social media από τους φίλους του έντεχνου τραγουδιού.
 
Ο Αποστολάκης απέφυγε τη λέξη «διάλυση» ή κάτι που να υποδεικνύει το οριστικό τέλος των Χαΐνηδων, δίνοντας αντιθέτως την εντύπωση μιας κατάστασης που μπορεί να έχει και προσωρινό χαρακτήρα. Γεγονός είναι επίσης πως η απόφαση αυτή δεν θα εφαρμοστεί άμεσα, μιας και το γκρουπ έχει συμβόλαιο για μερικές ακόμα παραστάσεις του Ερωτόκριτου, οι οποίες και θα λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο στην Αθήνα.
 
Οι Χαΐνηδες ιδρύθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1990 και μπήκαν στη δισκογραφία το 1991, με τον ομώνυμο δίσκο, στον οποίον συμμετείχε τότε ως μέλος τους ο Μίλτος Πασχαλίδης. Τη μεγαλύτερη επιτυχία τους τη σημείωσαν με τους δίσκους Κόσμος Κι Όνειρο Είναι Ένα (1993) και Με Κόντρα Τον Καιρό (1994). Ας σημειωθεί, επίσης, ότι η μπάντα έχει ξαναδιαλυθεί και στο παρελθόν (1998), ανασυντασσόμενη ωστόσο πολύ σύντομα, με νέα σύνθεση. 
 
Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Αποστολάκη στο site μας (στον Μιχάλη Τσαντίλα), ενώ εδώ θα βρείτε την κριτική της Ευδοκίας Πρέκα στον Ερωτόκριτο.
 

{youtube}05dmi3ycftc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured