Αναστασία Τουρούτογλου

Σπαρταριστός και πνευματώδης όπως πάντα, ο Τζίμης Πανούσης έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στον Δημήτρη Ν. Μανιάτη για το χθεσινό φύλλο των Νέων, με την ευκαιρία της νέας του παράστασης, "Χωρατόριο 3 Σε Ρε Μίζερο".
 
 Η παράσταση, όπως είχαμε γράψει κι εμείς προ ημερών, ήταν να κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Guantanamo Club (Ακτή Πειραιώς 178). Αλλά τελικά η πρεμιέρα θα γίνει αύριο Σάββατο 18 του μήνα, «λόγω κωλυμάτων τεχνικής φύσεως που προέκυψαν έκτακτα», όπως ανακοίνωσε το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΜΙ. Από εκεί και πέρα, θα ακολουθηθεί το ήδη σχεδιασμένο πρόγραμμα, με το "Χωρατόριο 3 Σε Ρε Μίζερο" να παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
 
-Κύριε Πανούση, μαζί τα φάγαμε τελικα;
τον ρωτάει στην εν λόγω συνέντευξη στα Νέα ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης, για να πάρει την απάντηση «Όχι, Ναζί τα φάγανε». Ανάμεσα σε άλλα, ο Τζιμάκος δαιτείνεται πως του αρέσει το τελετουργικό της εκκλησίας γιατί δεν αλλάζει, «δεν είναι σαν την παράσταση του Σάκη», ενώ δηλώνει πως οι Ατενίστας όντως εκφράζουν κάτι: «κάτι γελοίους με τα ποδήλατα που είναι ντυμένοι σαν καρναβάλια και σε κοιτούν ως μίασμα επειδή οδηγάς αυτοκίνητο».
 

{youtube}R9Q4nTg0rNw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured