Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι ίσως συνηθισμένο στα δρώμενα που βλέπουμε στις μουσικές σκηνές να υπάρχουν καλεσμένοι «εκτός προγράμματος», αφού όλο και κάποιος φίλος καλλιτέχνης μπορεί να βρεθεί στα τραπέζια από κάτω, δεχόμενος ν' ανέβει στο πάλκο έτσι για ένα τραγούδι. Είναι και ανθρώπινο, αλλά και καλό για τη δουλειά.
 
Το Σάββατο λοιπόν, στον Σταυρό Του Νότου (Plus), το κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο για την παράσταση του Θέμη Καραμουρατίδη και της Γιώτας Νέγκα δεν ένιωσε κάποια έκπληξη όταν είδε τον Θάνο Αλευρά ν' ανεβαίνει στη σκηνή. Αλλά το ακριβώς αντίθετο συνέβη όταν ο Καραμουρατίδης προλόγισε κατόπιν την... Καίτη Γαρμπη, η οποία είχε έρθει με την παρέα της για να δει το πρόγραμμα. 
 
Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, η Γαρμπή ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "Αυτή Η Νύχτα Μένει", μετρημένα και εκφραστικά, με τον Καραμουρατίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο. Αλλά το κοινό την προέτρεψε να μείνει εκεί και να πει κι ένα από τα «δικά της». Όχι δίχως κάποιο τρακ, η Γαρμπή ανταποκρίθηκε τραγουδώντας τα "Χαμένα" του Φοίβου, ευχαριστώντας κατόπιν συγκινημένη τον κόσμο που τραγούδησε μαζί της δυνατά το ρεφρέν, αποθεώνοντάς την. 
 

{youtube}fNf6UVYzaMM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured