Αναστασία Τουρούτογλου

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει ακόμη είδηση η καινούργια μανία που έχει κατακλύσει το YouTube λέγεται Rapchallenge.
 
Είναι κάτι σαν το άλλο με τον κουβά και το παγωμένο νερό αλλά με μουσική και ραπάρισμα. Βέβαια αυτή τη φορά από πίσω δεν υπάρχει κάποιος φιλανθρωπικός σκοπός για άλλοθι προβολής διάφορων celebrities, αλλά η πλάκα σκέτη.
 
Η Κατερίνα Στικούδη λοιπόν αποδέχτηκε την πρόκληση και ράπαρε άβαφη και φορώντας καπελάκι μπροστά στον φακό στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όσους δεν την παίρνουν και πολύ στα σοβαρά πως αυτοί αντέχουν στη μουσική βιομηχανία «όσο στο βουνό το χιόνι» ενώ πως εκείνη την ξέρει ο όλος ο ντουνιάς. Και στο τελος έδωσε την σκυτάλη στους επόμενους, προκαλώντας τον Stan και τον Άγνωστο Χειμώνα.
 
Ο Stan δεν έχει ακουστεί ακόμα (γιατί άραγε;), αλλά ο Άγνωστος Χειμώνας μπήκε σε κάτι που μοιάζει με το γραφείο του, πήρε κι ένα χαρτί μπροστά του για να θυμάται τις ρίμες και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε, αφού ουσιαστικά της είπε στα μούτρα της ότι δεν έχει ιδέα πως ραπάρουν και πως αν του μάθει χορό θα της μάθει «τι είναι ο Ζορό....».
 
Και είναι αλήθεια ότι αν βάλεις τα δύο βίντεο να παίξουν δίπλα-δίπλα η Κατερίνα φαντάζει λίγο σαν έφηβο αγοροκόριτσο που ζήλεψε τον μεγάλο της αδελφό και πήγε ακάλεστη στην παρέα του να κάνει τον μάγκα, αλλά της κόψανε την φόρα απότομα...
 

{youtube}xsiyLreC8BA{/youtube} {youtube}siyxL4Lm3z0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured