Δελτίο Τύπου

 
 
 
Στο SONIK Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, ένα ακόμα συλλεκτικό δώρο:
 
PINK FLOYD: A STORYFUL OF SECRETS
Μια έκδοση-λεύκωμα, με την ιστορία των Pink Floyd και σπάνιες φωτογραφίες, διηγήσεις, δημοσιεύματα, από όλη την καριέρα τους.
 
Και στο SONIK, ένα μεγάλο αφιέρωμα:
 
80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ STREET STYLE
40 ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ
Από τους zooties των '30s, στους beatniks, τους teddy boys, τους rockabillies, τους mods, τους skinheads, τους new romantics, τους goths, μέχρι τα indie kids!
Το τεύχος Οκτωβρίου του SONIK είναι αφιερωμένο σε όλα τα στυλιστικά κινήματα, τις τελευταίες 8 δεκαετίες. Το street style παρήγαγε δεκάδες ενδυματολογικούς κώδικες από την δεκαετία του ’40 μέχρι σήμερα, περισσότερο ή λιγότερο επιδραστικούς. Καθένας σηματοδοτούσε και μια χρονική περίοδο, μια εποχή. Με εξαίρεση την τωρινή εποχή, όπου ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας. Πως φτάσαμε λοιπόν στο “supermarket of styles” του σήμερα;
 
Μεγάλο αφιέρωμα: RAMONES: R.I.P. x 4
Ο φετινός Αύγουστος, στην 40η επέτειο από τον σχηματισμό τους, βρήκε απόντα και τον final 4th της αρχικής σύνθεσης. Ζωή σύντομη σαν τα τραγούδια τους, ανυπολόγιστη επιρροή ως σήμερα, άφθονα all-time classics.
 
10 ονόματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2014
Ξεκάθαρα, η σοβαρή μπαλίτσα στη λίγκα των κυκλοφοριών της χρονιάς παίζεται πάντα στο τελευταίο τρίμηνο. Μπάντες, παραγωγοί και label έχουν κλείσει τα στούντιο, τους ήχους και τα μάρκετινγκ πλάνα τους ένα εξάμηνο τουλάχιστον πριν και, από τον Οκτώβρη και μετά, όλοι οι σοβαροί παίχτες κάνουν την κίνησή τους, λανσάρουν το τελικό προϊόν και στοχεύουν... από το καλό πλασάρισμα στη λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς μέχρι το πολυπόθητο Grammy.
 
Ακόμα:
·        Imam Baildi: επιφάσεις «ψαγμενιάς» για ένα μπερδεμένο κοινό  
·        Backstage με τη Δήμητρα Γαλάνη: «Η μούφα μας πρόδωσε και ο συρμός. Η Τέχνη, όμως, ποτέ»
·        Backstage στο Rock en Seine (Παρίσι) με τους Portishead, Queens of The Stone Age και Gary Clark Jr.
 
Και όλη η δισκοκριτική του μήνα, επιλογές των κορυφαίων κομματιών κ.α.
 
Pink_Floyd_exofilo
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured