Αναστασία Τουρούτογλου

mussc
 
Σχέδια για ένα talent show διαφορετικό από ό,τι βλέπουμε συνήθως ανακοίνωσε το Mega για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Θα λέγεται The Music School, θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών και θα το παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
 
Οι συμμετέχοντες θα είναι 16 στον αριθμό και θα χωριστούν σε 4 γκρουπ, με 4 μαθητές έκαστο, οι οποίοι και θα ξεκινήσουν μελέτη υπό έναν διαφορετικό δάσκαλο για κάθε τμήμα. Ανακοινώθηκε πως δάσκαλοι θα αναλάβουν ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Demy. 
 
Σε κάθε επεισόδιο, τα παιδιά θα παρουσιάζουν από ένα τραγούδι δικής τους έμπνευσης και παραγωγής και θα αξιολογούνται από την κοινή επιτροπή των δασκάλων. Όποιο μάλιστα θα κριθεί πως τραγουδά καλύτερα, θα κάνει κι ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του στο τέλος κάθε βραδιάς. 
 
Διαδικασία αποχωρήσεων δεν προβλέπεται, καθώς θα αντίβαινε το πνεύμα μιας ακαδημίας. Προβλέπεται ωστόσο μια υποτροφία σε σχολή μουσικής για το παιδί εκείνο που στο τέλος της χρονιάς θα έχει τις καλύτερες εμφανίσεις συνολικά. 
 
{youtube}07J6vL7E9F8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured