allyousiteavopolis

Φιλικό, θηλυκό, ενημερωτικό, γεμάτο ζωντανές ιδέες, εναλλακτικές προτάσεις, επιλεκτικές διευθύνσεις, έξυπνες λύσεις, hot spots, hot gossip, hot news, το allyou.gr θα γιορτάζει μαζί σου και με κάθε γυναίκα, κάθε μέρα, την αξία της κάθε στιγμής. Θα σου δίνει την ευκαιρία να βλέπεις τα πρόσωπα και τα πράγματα αλλιώς, θα σε βοηθάει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου μέσα από τις επιθυμίες, τα «θέλω», αλλά και τους περιορισμούς και τα όριά σου και θα σε βάζει καθημερινά στον πειρασμό να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις και ονειρεύεσαι.
Θα σου γίνει συνήθεια, ανάγκη, αγάπη, εμμονή.
 
Γιατί το allyou.gr (www.allyou.gr) θα είσαι ΕΣΥ! 
Το allYOU.gr δημιουργήθηκε με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει αυτή τη στιγμή τεχνολογικά, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κινητού, tablet, laptop, σε οποιαδήποτε οθόνη, έτσι ώστε να είναι και χρηστικά δικό σου.
 
 
Διευθύντρια του εγχειρήματος που ετοιμάζεται εδώ και έξι μήνες, αλλά έκανε την εμφάνισή του την 1η Ιουλίου, είναι η Μελίνα Αδαμοπούλου. Δεν είναι τυχαίο που η δημοσιογράφος που αποκαλείται «γκουρού των γυναικείων περιοδικών» αναλαμβάνει τη διεύθυνση του allyou.gr. Ύστερα από 30 χρόνια σε υψηλές διευθυντικές θέσεις δεκάδων περιοδικών, από το ΕΝΑ και τη ΜΙΑ, ως το ELLE και πάνω απ’ όλα τη MADAME FIGARO, από το MAISON FIGARO και το SHAPE ως το OFFICIEL, το OLIVE, και το PARENTS, η Μελίνα Αδαμοπούλου αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της τη γνώση και την αγάπη για το γυναικείο έντυπο σε ένα γυναικείο site. 
 
Αρχισυντάκτρια είναι η Μαρία Μυλωνά (αρχισυντάκτρια του PREVENTION και του Glitter, συνεργάτις στα Vogue, Shape, Hello). Beauty & Fashion editor είναι η Μαρκέλλα Μακρυγιάννη (Beauty και fashion assistant στα Prevention, Men’s Health) και στην κατηγορία Living υπεύθυνη είναι η Γεωργία Κοντού (με πολλές… περγαμηνές στα έντυπα των εκδόσεων Λυμπέρη και όχι μόνο).
 
Στο κομμάτι Celebrities και Gossip υπεύθυνη είναι η Αναστασία Τουρούτογλου (αρχισυντάκτρια του Σούπερ Κατερίνα). Μαζί της η Κατερίνα Μπούκουρα και blogger-σχολιαστής ο Σπύρος Γουναρόπουλος (συνεργάτης της Εspresso, ANT-1, ΣΚΑΙ, αρχισυντάκτης του YES).
 
Μόνιμοι συνεργάτες του allyou.gr στην αγαπημένη κατηγορία blogs είναι διακεκριμένοι άνθρωποι που διαπρέπουν ο καθένας στο χώρο του. Ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, σεφ, αλλά και άνθρωποι της Τεχνης, των Media κλπ.
 
Ακόμα, το allyou.gr έχει εξασφαλίσει συνεργασία με μια πλειάδα εξειδικευμένων sites που καλύπτουν όλους τους τομείς που μπορεί να ενδιαφέρουν τη γυναίκα του 2014.
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured