Δελτίο Τύπου

limaniaksena
 
Η Feelgood Records και η Louis Cruises, με αφορμή το νέο άλμπουμ του Νίκου Πορτοκάλογλου, σας στέλνουν σε «Λιμάνια Ξένα» και αγαπημένα.
Μπείτε στη σελίδα της Feelgood Records  στο Facebook, http://bit.ly/1iMLg45 , ανεβάστε μια αγαπημένη σας «θαλασσινή» φωτογραφία με #LimaniaKsena
και κερδίστε μια τριήμερη κρουαζιέρα στο Ειδυλλιακό Αιγαίο, με το Louis Cristal σε 3 ελληνικά νησιά και στην Τουρκία.
 
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 9 Ιουλίου
 
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ – ΛΙΜΑΝΙΑ ΞΕΝΑ
 
O Νίκος Πορτοκάλογλου διασκευάζει όσα αγαπά. Εικοσιπέντε παλιά ελληνικά τραγούδια που έρχονται από το μέλλον, σε ένα album με ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα και άλλα αγαπημένα του.
Σε αυτό το διπλό άλμπουμ, o  Νίκος Πορτοκάλογου επιλέγει τραγούδια που αγάπησε απ’ την «Ανατολή» και τα σμιλεύει με όργανα, γραμμές και χρώματα της Δύσης.  Μοιάζει σαν φόρος τιμής σε όσα έχει αγαπήσει και μ’ ένα δικό του, μοναδικό τρόπο τα παντρεύει όλα αρμονικά. Τον Τσιτσάνη με τον Jimi Hendrix, τον Γιοβάν Τσαούς με τους Τhe Beatles, τον Παναγιώτη Τούντα με τον Johnny Cash, τους ανατολίτικους αμανέδες με τις slide κιθάρες της δύσης.
 
Τα «Λιμάνια Ξένα» ήταν μια προσωπική και μοναχική υπόθεση. Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν πέρυσι τον Απρίλη. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου το ηχογράφησε ολόκληρο στο δικό του στούντιο, παίζοντας ο ίδιος το κάθε όργανο.
 
Ένα χρόνο μετά ο Νίκος Πορτοκάλογου «σαλπάρει» για «Λιμάνια Ξένα». To εικαστικό της έκδοσης επιμελήθηκε ο Γιάννης Κουρούδης (Κ2 Design)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured