Δελτίο Τύπου

Red_Bull_Bedroom_Jam_Show_par 

Τα χρόνια που περνάνε νερό και οι επιλογές που γίνονται κατ’ ανάγκη.. αυτό είναι το μελαγχολικό story πίσω από το τραγούδι «Sailed Away» το οποίο γράφτηκε μόλις πριν από δύο εβδομάδες με θέα τη θάλασσα. Κάπως έτσι, απλά και αβίαστα, ο Ηλίας Μπόγδανος, κατά κόσμον Bonjo, συνέθεσε το τραγούδι αυτό και το έριξε στη μάχη του Red Bull Bedroom Jam στα πλαίσια του solo project του, «Inconsistencies»,  κερδίζοντας την πρώτη θέση στην τρίτη διαγωνιστική εβδομάδα. Στο show που έδωσε με hostess τη Τζένη Μελιτά, τον συνόδευσαν δύο φίλοι του, στις δεύτερες φωνές ο Βίκτωρας Τσιολέκας και στην κιθάρα ο Αλέξανδρος Σαρόγλου.

Red_Bull_Bedroom_Jam_Show_par4

Το αγγλόφωνο ατομικό project «Inconsistencies» ξεκίνησε επισήμως τον Νοέμβριο του 2013 όταν ο 24χρονος ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά του ως σύμβουλος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων και να αφοσιωθεί στη μουσική. Από πολύ μικρός έπαιζε πιάνο και στην εφηβεία ξεκίνησε να παίζει κιθάρα ενώ για μερικό καιρό είχε το ρόλο του front man σε μία μπάντα μέχρι που τα υπόλοιπα μέλη έπρεπε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα.  

Δύο ακόμη διαγωνιστικές εβδομάδες απομένουν με σκοπό να συμπληρωθεί η «χρυσή» πεντάδα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα διεκδικήσουν μια θέση στα μεγαλύτερα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας. Μέχρι σήμερα 120 κομμάτια τα δίνουν όλα στη μάχη του Buzz Chart, όμως υπάρχει ακόμη μία εβδομάδα, μέχρι τις 2 Μαΐου συγκεκριμένα, για όποιον μουσικό ή συγκρότημα επιθυμεί να λάβει μέρος ανεβάζοντας το τραγούδι του στο www.redbullbedroomjam.gr. Η συνταγή της επιτυχίας είναι πλέον γνωστή: το πιστό κοινό,  οι φίλους και φαν, που θα μπουν και θα δουν το βίντεο, πρέπει να κάνουν την μεγαλύτερη δυνατή «φασαρία» με όσο περισσότερα shares, likes & views.

-//-

Λίγα λόγια για το Red Bull Bedroom Jam

Red_Bull_Bedroom_Jam_Show_triTo Red Bull Bedroom Jam έχει σκοπό να υποστηρίξει νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που είναι έτοιμα να βγουν έξυπνα και γρήγορα από την κρεβατοκάμαρα τους και να κατακτήσουν τη μεγάλη σκηνή, όπως αυτή του γνωστού Ejekt Festival και του Heavy By The Sea. Επιπλέον, το βραβείο του μεγάλου και μοναδικού είναι η ηχογράφηση στα Red Bull Studios.     

Συγκεκριμένα, από την τρέχουσα διαδικασία των weekly shows θα αναδειχθούν πέντε τραγούδια τα οποία θα αξιολογηθούν από ένα  πάνελ των κριτών- γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας (μάθε ποιοι είναι εδώ) τα οποία, στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, καλούνται να επιλέξουν τα τρία άτομα/συγκροτήματα με τα καλύτερα shows ώστε να παίξουν είτε στη σκηνή του πασίγνωστου Ejekt Festival είτε σε αυτή του νεόκοπου Heavy By The Sea! Στην τρίτη και τελευταία φάση, μόνο ένας καλλιτέχνης ή συγκρότημα θα φτάσει στην κορυφή κερδίζοντας ως έπαθλο την ευκαιρία να ηχογραφήσει το τραγούδι του σε ένα από τα Red Bull Studios.




Ακολούθησε το Red Bull Bedroom Jam:

            facebook http://www.facebook.com/RedBullBedroomJam

            twitter@RedBullGRE

 #RBBJGR

 

 Για περισσότερες φωτογραφίες & video δωρεάν για δημοσιογραφική χρήση: www.redbullcontentpool.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured